Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

NOU! Apartamente noi cu rate la dezvoltator la Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 11/08/2022
Cumperi o casa prezentare

Mereu am fost receptivi la feedback-ul și sugestiile clienților noștri. Mulți dintre voi, cei care ne-ați scris în ultimele luni, ați fost interesați de o variantă de rate la dezvoltator pentru achiziția unui apartament nou în complexul Valletta Park. Așa că de astăzi venim în ajutorul vostru cu această nouă formă de plată, cu un avans de doar 25% și o perioadă maximă de… nu 2, nu 3, ci 7 ani!

Zacaria a fost unul dintre dezvoltatorii flexibili și deschiși cu clienții, astfel că în proiectele noastre anterioare am încercat să acceptăm cât mai multe forme de plată, inclusiv creditul Prima Casă și Ratele la Dezvoltator. Nu facem notă discordantă nici cu proiectul Valletta Park. Așadar, acum venim în ajutorul mai multor categorii de clienți care doresc să investească în imobiliare sau pur și simplu doresc să se mute într-un apartament nou în Sibiu, modern și cu o suprafață utilă mai mare.

Ai o firmă și te bazezi pe dividende? Sau lucrezi în străinătate și nu poți accesa un credit în România? Acum ai opțiunea ratelor direct la dezvoltator!

Te invităm să îți alegi apartamentul dorit cu un click aici. Site-ul nostru este updatat la zi cu toate detaliile necesare pentru o primă impresie.

Contactează-ne la 0799 735 375 sau scrie-ne la vanzari@vallettapark.ro pentru mai multe detalii și o simulare de plată!

Valletta Park – Mai mult spațiu, mai multă fericire – Dezvoltat de Zacaria

Rate la dezvoltator


Alte articole relevante

Publicat în 16/01/2023

Încălzirea în pardoseală între mituri și beneficii reale

 Unul dintre numeroasele beneficii al apartamentelor din ansamblul Valletta Park este faptul că fiecare din ele beneficiază de încălzire în pardoseală, un detaliu ce deosebește apartamentele cu finisaje moderne de cele clasice.  Iarna se simt cel mai bine avantajele, mai ales când te dai jos din pat într-o dimineață răcoroasă de iarnă și nu trebuie […]

Citește mai mult
Publicat în 03/12/2022

7 motive pentru a opta pentru un apartament la cheie în Valletta Park

Un subiect dezbătut încă din faza deciziei de cumpărare a unui apartament nou este stadiul de finisare al acestuia. Optăm pentru versiunea la alb, unde finisajele interioare rămân problema noului proprietar? Sau versiunea de apartament la cheie unde grijile se reduc la alegerea mobilei, constructorul având grija finisării apartmentului? O altă grijă pare a fi […]

Citește mai mult