Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

NOU! Apartamente cu rate la dezvoltator la Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 11/08/2022

Mereu am fost receptivi la feedback-ul și sugestiile clienților noștri. Mulți dintre voi, cei care ne-ați scris în ultimele luni, ați fost interesați de o variantă de rate la dezvoltator pentru achiziția unui apartament în complexul Valletta Park. Așa că de astăzi venim în ajutorul vostru cu această nouă formă de plată, cu un avans de doar 25% și o perioadă maximă de… nu 2, nu 3, ci 7 ani!

Zacaria a fost unul dintre dezvoltatorii flexibili și deschiși cu clienții, astfel că în proiectele noastre anterioare am încercat să acceptăm cât mai multe forme de plată, inclusiv creditul Prima Casă și Ratele la Dezvoltator. Nu facem notă discordantă nici cu proiectul Valletta Park, așa că acum venim în ajutorul mai multor categorii de clienți care doresc să investească în imobiliare sau pur și simplu doresc să se mute într-un apartament nou, modern și cu o suprafață utilă mai mare. Așa că, fie că ai o firmă și te bazezi pe dividende, fie că lucrezi în străinătate și nu poți accesa un credit în România, acum ai opțiunea ratelor direct la noi.

Te invităm să îți alegi apartamentul dorit (click aici) și ulterior contactează-ne la 0799 735 375 sau scrie-ne la vanzari@vallettapark.ro pentru mai multe detalii și o simulare de plată!

Valletta Park – Mai mult spațiu, mai multă fericire – Dezvoltat de Zacaria


Alte articole relevante

Publicat în 23/09/2022

Ce modificări fiscale aduce anul 2023 în piața imobiliară

Schimbarea plafonului maxim pentru acordarea TVA-ului de 5% și cum afectează această schimbare vânzarea / cumpărarea de apartamente în Sibiu. Anul 2022 a început cu o veste bună pentru cei ce doreau să achiziționeze apartamente noi și pentru dezvoltatorii imobiliari. Plafonul de acordare a TVA-ului de 5%  la achiziționarea primei locuințe a crescut de la […]

Citește mai mult
Publicat în 09/06/2022

Stații de încărcare pentru mașini electrice în Valletta Park

În 5 iunie s-a sărbătorit  Ziua Mondială a Mediului, iar noi am decis să sărbătorim acest moment semnând contractul pentru viitoarele stații de încărcare pentru mașini electrice amplasate în interiorul ansamblului Valletta Park. Un beneficiu extrem de util viitorilor locatari și absolut necesar în contextul evoluției pieței auto. Anul 2022 a cunoscut o creștere de […]

Citește mai mult