Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Câteva idei pentru amenajarea unui colț dedicat lecturii, acasă

Publicat de Echipa Valletta Park 23/09/2021
Cum sa iti amenajezi un colt de citit la tine acasa

Despre ce putem vorbi mai potrivit, de Ziua Internațională a Cărților? Pentru mulți dintre noi, după-amiaza perfectă e atunci când lenevești cu o carte în mână, cu telefonul pe silent, nederanjat de nimeni și nimic. Bineînțeles că te poți arunca oricând și pe canapea ca să evadezi în ultimul roman pe care ți l-ai cumpărat, dar ideea unui cuib special gândit pentru lectură, în care să te poți relaxa citind, ascultând muzică sau trăgând un pui de somn, este un must have pe lista noastră. Mai ales dacă ai un apartament spațios.

Fie că îl vrei funky, sofisticat, rustic sau clasic, posibilitățile de design sunt numeroase. În primul rând, trebuie să îi stabilești locul. Poți alege o fereastră liberă, capătul unui hol sau chiar balconul. Dacă ai deja o cameră dedicată biroului, probabil ca aici ar fi cea mai potrivită și generoasă alegere.

Apoi trebuie să îți găsești sursa de lumină. Dacă nu ai avantajul unei ferestre generoase, nu e nicio pierdere, o lampă statement, ghirlande de luminițe și așa mai departe, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău. O dată stabilite acestea, vine momentul cel mai dificil, și anume alegerea mobilierului. Dacă locul ales este ieșit din tipare probabil va trebuie să te gândești la o soluție personalizată, la comandă, care să complimenteze și să utilizeze cât mai bine spațiul disponibil. Dar de cele mai multe ori un divan confortabil sau un fotoliu într-o culoare curajoasă sunt suficiente. Însă nu trebuie să te limitezi doar la soluțiile care par cele mai la îndemână. Câteva perne și o pătură pufoasă, în stil boho-chic sau un leagăn, s-ar putea să aducă acel factor wow care lipsea locuinței tale.

Oricare ar fi ideea ta, articolul următor este printre cele mai cuprinzătoare în materie de „reading nooks”, și acoperă elegant aproape toată plaja de idei, de la colțuri de grădină până la cuiburi integrate în sufragerie: https://bit.ly/2QoEhG8

Pentru câteva subtilități de design, recomandăm și articolul din The Spruce, în care puteți vedea că micile detalii chiar fac diferența: https://bit.ly/3npzm49

Nu strică să aruncați o privire și aici https://bit.ly/2S1TTA9, unde cei de la Curated Interior au făcut o selecție de fotografii cu interioare aerisite și câteva locații originale unde îți poți amenaja micul tău refugiu de lectură.

Și, nu în ultimul rând, eternul Pinterest este o sursă inepuizabilă pe care nu obosim să o recomandăm celor care pescuiesc idei, mai ales de design interior.

Poate un cuib dedicat exclusiv cititului poate părea pentru mulți un moft, dar este un moft pe care sufletul tău îl merită și care, până la urmă, după cum ai văzut, nu trebuie să ceară cine știe ce investiție. Spor la citit!


Alte articole relevante

Publicat în 22/01/2024

3 stații de încărcare pentru mașini electrice disponibile în Valletta Park

E-mobilitatea a luat avânt în ultimii ani. Numărul mașinilor electrice de pe șosele a crescut semnificativ, iar acest lucru duce automat la necesitatea tot mai crescândă a stațiilor de încărcare electrice. Situația actuală a pieței auto electrice Mobilitatea electrică a luat avânt, numărul mașinilor verzi noi s-a dublat în 2023 față de 2022, atât în […]

Citește mai mult
Publicat în 27/09/2023

De ce să investești într-un apartament de 3 camere: 5 motive cheie

 Prima întrebare, atunci când achiziționezi o locuință nouă, este legată de dimensiune:  care este spațiul ideal pentru mine acum sau peste cațiva ani? A doua este, bineînțeles, legată de budget și rentabilitate. Un apartament prea mic poate deveni sufocant, unul prea mare copleșitor. Dar unde se situează unul mediu, un apartament de 3 camere? Poate […]

Citește mai mult