Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Doza zilnică de Design: topul nostru pentru inspirație

Publicat de Echipa Valletta Park 16/10/2021
De unde ne inspiram atunci cand ne amenajam apartamentul sau casa

Fie că îți cauți idei de design pentru casa în care urmează să te muți, fie că te gândești să renovezi căminul în care locuiești deja, ne-am gândit să compilăm o selecție de website-uri, reviste și bloguri care pe noi ne inspiră. Sunt zile când căutând o mică idee, ajungem să ne pierdem prin arhivele lor și să salvăm zeci de palete de culori, combinații de mobilier și alte detalii de design. Așa că, atunci când ai nevoie de niște vitamina D (Design), intră cu încredere, dar și cu precauție, în cazul în care nu stai foarte bine la capitolul autocontrol.

Pinterest

Trebuia să începem cu Pinterest, pentru că nu există hub mai bun pentru inspirație, cu sute de rezultate și fotografii utile la doar un search distanță. Pe lângă conturile unor decoratori care merită să le urmăriți,  este și instrumentul cel mai potrivit pentru a vă salva și organiza ceea ce găsiți în celelalte căutări online.

Elle Decor

O extensie a celebrei reviste, site-ul vă oferă totul despre cele mai noi tendințe în designul interior, principalele nume din industrie și articolele must-have ale sezonului.

Cote Maison

Nu putem să nu recunoaștem cât de mult ne place stilul francezilor: găsiți aici de toate, de la idei pentru casă până la cum să faci economie de spațiu și rețete. În plus, suntem dependenți de proiectele lor de renovare, mai ales cele din zonele rurale.

Apartment Therapy

De ce ne place: se concentrează pe interioare mici, mai ales apartamente, și este o sursă inepuizabilă de soluții , majoritatea fiind în același timp budget-friendly.

Design Milk

Este un blog atractiv, curat, care acoperă totul în domeniul designului, arhitecturii, artei și stilului, subiectele fiind acoperite de scriitori multipli.

Houzz

Este unul dintre hub-urile centrale de pe internet pentru cei interesați să își renoveze sau să înceapă orice fel de proiect în casele lor, cu o imensă galerie de idei, foarte bine organizată.

Architectural Digest

Cunoscuta revistă acoperă mai mult decât clădiri și arhitectură, ci veți găsi aici un conținut foarte generos de design, inspirație de culoare și proiecte din viața reală din întreaga lume.

 

 

 


Alte articole relevante

Publicat în 25/10/2021

Start la lucrări, start la vânzări

Unii ciocnesc cu cupe de șampanie,  nouă ne place cu cupe pline cu pământ! Avem vești bune: la sfârșitul săptămânii trecute am dat oficial startul lucrărilor la Valletta Park și ne-am “jucat” cu excavatorul desenând conturul primului nostru bloc. Cum era și de așteptat am dat, concomitent, și semnalul de începere a vânzărilor pentru cele […]

Citește mai mult
Publicat în 23/09/2021

Câteva idei pentru amenajarea unui colț dedicat lecturii, acasă

Despre ce putem vorbi mai potrivit, de Ziua Internațională a Cărților? Pentru mulți dintre noi, după-amiaza perfectă e atunci când lenevești cu o carte în mână, cu telefonul pe silent, nederanjat de nimeni și nimic. Bineînțeles că te poți arunca oricând și pe canapea ca să evadezi în ultimul roman pe care ți l-ai cumpărat, […]

Citește mai mult