Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Stații de încărcare pentru mașini electrice în Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 09/06/2022

În 5 iunie s-a sărbătorit  Ziua Mondială a Mediului, iar noi am decis să sărbătorim acest moment semnând contractul pentru viitoarele stații de încărcare pentru mașini electrice amplasate în interiorul ansamblului Valletta Park. Un beneficiu extrem de util viitorilor locatari și absolut necesar în contextul evoluției pieței auto.

Anul 2022 a cunoscut o creștere de aproximativ 400% a cererilor pentru mașini electrice în România față de aceeași perioadă a anului trecut si de aproximativ 54% în Europa. Interesul pentru acest sector a crescut odată cu scumpirea combustibililor fosili la pompă, a ajutorului special acordat de stat pentru aceste mașini dar și a conștientizării oamenilor de schimbările climatice și a calității aerului, lucruri ce au devenit îngrijorătoare în ultimii ani.

Pentru a ne alinia tendințelor pieței și pentru a ușura e-mobilitatea locatarilor, am decis să instalăm 3 stații de încărcare de 22KW pentru mașini electrice. În acest fel vrem sa ne menținem promisiunea de a avea proprietari fericiți și liniștiți, dar și cu bateria mereu încărcată!

Astfel, Valletta Park devine unul dintre puținele proiecte din Sibiu care oferă un astfel de beneficiu clienților în această fază. Totodată, suntem conștienți de importanța funcționării acestora încă din momentul mutării primilor locatari. Astfel, stațiile de încărcare vor fi funcționale de la predarea primului apartament, adică în luna noiembrie a acestui an. Locatarii vor primi un card personalizat și vor putea beneficia de un preț preferential la încărcare.

Mai multe detalii despre proiectul nostru găsiți aici.

Pentru stabilirea unei vizionări, vă stăm la dispoziție la numarul de telefon 0799 735 375.


Alte articole relevante

Publicat în 23/09/2022

Ce modificări fiscale aduce anul 2023 în piața imobiliară

Schimbarea plafonului maxim pentru acordarea TVA-ului de 5% și cum afectează această schimbare vânzarea / cumpărarea de apartamente în Sibiu. Anul 2022 a început cu o veste bună pentru cei ce doreau să achiziționeze apartamente noi și pentru dezvoltatorii imobiliari. Plafonul de acordare a TVA-ului de 5%  la achiziționarea primei locuințe a crescut de la […]

Citește mai mult
Publicat în 11/08/2022

NOU! Apartamente cu rate la dezvoltator la Valletta Park

Mereu am fost receptivi la feedback-ul și sugestiile clienților noștri. Mulți dintre voi, cei care ne-ați scris în ultimele luni, ați fost interesați de o variantă de rate la dezvoltator pentru achiziția unui apartament în complexul Valletta Park. Așa că de astăzi venim în ajutorul vostru cu această nouă formă de plată, cu un avans […]

Citește mai mult