Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Stații de încărcare pentru mașini electrice în Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 09/06/2022

În 5 iunie s-a sărbătorit  Ziua Mondială a Mediului, iar noi am decis să sărbătorim acest moment semnând contractul pentru viitoarele stații electrice amplasate în interiorul ansamblului Valletta Park. Un beneficiu extrem de util viitorilor locatari și absolut necesar în contextul evoluției pieței auto.

Anul 2022 a cunoscut o creștere de aproximativ 400% a cererilor pentru mașini electrice în România față de aceeași perioadă a anului trecut si de aproximativ 54% în Europa. Interesul pentru acest sector a crescut odată cu scumpirea combustibililor fosili la pompă, a ajutorului special acordat de stat pentru aceste mașini dar și a conștientizării oamenilor de schimbările climatice și a calității aerului, lucruri ce au devenit îngrijorătoare în ultimii ani.

Pentru a ne alinia tendințelor pieței și pentru a ușura e-mobilitatea locatarilor, am decis să instalăm 3 stații de încărcare de 22KW pentru mașini electrice. În acest fel vrem sa ne menținem promisiunea de a avea proprietari fericiți și liniștiți, dar și cu bateria mereu încărcată!

Astfel, Valletta Park devine unul dintre puținele proiecte din Sibiu care oferă un astfel de beneficiu clienților în această fază. Totodată, suntem conștienți de importanța funcționării acestora încă din momentul mutării primilor locatari, astfel că stațiile de încărcare vor fi funcționale de la predarea primului apartament, adică în luna noiembrie a acestui an. Locatarii vor primi un card personalizat și vor putea beneficia de un preț preferential la încărcare.

Pentru mai multe detalii despre proiectul nostru sau pentru stabilirea unei vizionări, vă stăm la dispoziție la numarul de telefon 0799 735 375.


Alte articole relevante

Publicat în 21/01/2022

Investiții în imobiliare? De ce Valletta Park e potrivit pentru tine

Investițiile au fost mereu un subiect delicat, iar investițiile în proprietăți imobiliare nasc mereu discuții variate, implicând puternic latura emoțională. Totuși, la început de 2022 ne-am propus să lăsăm la o parte emoțiile și să privim lucrurile din perspectiva factuală. Așadar, vă prezentăm mai jos câteva motive pentru care investițiile imobiliare au sens și nu […]

Citește mai mult
Publicat în 20/01/2022

Zacaria acceptă plata cu criptomonede pentru apartamentele din Valletta Park

Zacaria acceptă, începând de astăzi, plata cu criptomonede pentru divizia sa de proiecte rezidențiale, Valletta, ca urmare a parteneriatului încheiat cu Elrond și Utrust, compania procesatoare de plăți achiziționată de Elrond. Primul proiect pentru care deja funcționează noua metodă de plată cu monede virtuale este Valletta Park, ansamblu rezidențial situat pe Calea Șurii Mici, în […]

Citește mai mult