Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

3 stații de încărcare pentru mașini electrice disponibile în Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 22/01/2024

E-mobilitatea a luat avânt în ultimii ani. Numărul mașinilor electrice de pe șosele a crescut semnificativ, iar acest lucru duce automat la necesitatea tot mai crescândă a stațiilor de încărcare electrice.

Situația actuală a pieței auto electrice

Mobilitatea electrică a luat avânt, numărul mașinilor verzi noi s-a dublat în 2023 față de 2022, atât în Europa, cât și în România. Aproximativ 15% din totalul mașinilor noi înmatriculate până la finalul lui octombrie 2023 au fost electrice.

Creșterea autonomiei mașinilor electrice în ultimii ani a sporit încrederea persoanelor care le considerau o opțiune bună, să facă pasul final. Piața s-a diversificat, au apărut mașini electrice mai accesibile, cum ar fi Dacia Spring, preferata românilor, urmată îndeaproape de Tesla, pe locul doi ca favorită în România, dar pe primul loc în Europa.

Beneficiile mașinilor electrice

Beneficiul cel mai evident este, în mod clar, reducerea efectelor negative asupra mediului. Ultimii ani au fost cei mai calduroși ani înregistrați vreodată, iar copiii noștri merită o planetă cel puțin la fel de frumoasă ca cea din prezent. De asemenea, ești scutit de taxele de poluare!

Mai putem menționa și costurile mai reduse decât cele clasice când vine vorba de consum. Prețurile variază în funcție de modalitatea de încărcare: stații de curent alternativ sau tip fast charge, și furnizor și pot varia între 1 leu/kWh și 3,5 lei/kWh.

Confortul mai poate fi un motiv demn de luat în seamă. Motorul electric are o reacție mai rapidă și este foarte silențios! Cu un motor cu răspuns instant nu te încurci în trafic și conduci relaxat. Și, dacă tot suntem la motor, acesta are mai puține componente mobile, deci nu are nevoie de ulei schimbat sau tot felul de mici elemente ce se uzează.

Încă mai avem suportul statului la tichetele Rabla Plus, deși suma este jumătate față de anul trecut, 5000 de euro sunt totuși un start bun.

Infrastructura dedicată EV în Sibiu și în Valletta Park

Numărul mașinilor electrice a crescut semnificativ de la un an la altul, iar stațiile de încărcare nu au reușit să țină același ritm. Potrivit unui raport ACEA, vânzările de mașini electrice au crescut de 17 ori în ultimii 6 ani în UE, în timp ce numărul stațiilor de reîncărcare a crescut doar de 6 ori.

Din fericire, Sibiul ocupă un loc decent la numărul de stații de încărcare, în comparație cu alte orașe din țară. Cei mai avantajați sunt locatarii care au stații de încărcare chiar acasă, în parcare!

În ansamblul rezidențial Valletta Park există 3 stații de încărcare pentru mașini electrice disponibile pentru locatari. Acum trebuie să depui un efort minim de deplasare și beneficiezi de costuri minime prin utilizarea cardului Valletta Park primit de fiecare locatar.

Furnizorul nostru de servicii verzi pentru vehicule verzi este chiar unul dintre pionierii în dezvoltarea unei rețele de încărcare și soluții de încărcare pentru vehicule electrice în sud-estul Europei, Evconnect.

Caracteristicile stațiilor de încărcare din Valletta Park

Tipul de conector la care se pot încărca mașinile în Valletta Park este de tipul 2, utilizat ca standard european pentru încărcarea mașinilor electrice sau de tip Hybrid plug-in.

Viteza de încărcare este de 22.2 kW (32.0 A), ceea ce înseamnă că dacă ai o mașină cu o baterie de aproximativ 50 kWh complet descărcată, aceasta se va încărca complet în aproximativ două ore și jumătate.

Pentru a încărca mașina, trebuie în primul rând descărcată aplicația dedicată EVconnect.

Următorul pas este să îți faci un cont sau să te loghezi la cel existent deja și să alegi de pe hartă stația la care te afli. Aceasta de obicei este afișată prima pe listă dacă geolocația este activată.

Apoi, alegi conectorul disponibil și cantitatea de energie dorită. Se poate alege timpul încărcării sau cantitatea. Dintre acestea două mereu va fi executată valoarea mai mică.

Start & Charge, atât de simplu! Încărcarea se va opri când se atinge limita de încărcare setată sau când bateria este încărcată complet.

Plata se va face tot prin aplicație de pe cardul introdus în sistem la completarea datelor de logare. Prin această aplicație mobilă, știi mereu care este statusul mașinii tale la priză: timpul rămas, consumul, încărcările anterioare.

Viitorul electric

Viitorul sună bine pentru planetă! Numărul mașinilor electrice va continua să crească, iar beneficiile celor care vor opta pentru EV vor crește de asemenea.

Prețurile mașinilor electrice sunt în continuare într-o evoluție descendentă, în timp ce specificațiile acestora devin tot mai bune. De asemenea, ratele pentru o mașină electrică au o dobândă mai mică decât la celelalte tipuri de automobile, astfel piața tinde să se omogenizeze, iar pentru 2024 se preconizează o creștere de 20% în vânzările de EV.

Noi, în Valletta Park, suntem pregătiți. Nu mai opriți planeta, este bine acasă!

Sună la 0799 735 375 și programează o vizionare.

 


Alte articole relevante

Publicat în 18/06/2024

Investiția înțeleaptă: de ce să alegi un Penthouse

Hibridul perfect între casă și apartament – penthouse-ul este definiția luxului în imobiliare. Aflat la ultimul etaj retras al unui bloc, penthouse-ul este de obicei cel mai luminos și spațios apartament disponibil din clădire, vedeta blocului ce se bucură de terase mereu însorite și neobstrucționate de clădirile din apropiere. De ce un penthouse? Intimitate…la bloc? […]

Citește mai mult
Publicat în 04/01/2024

Valletta Park și piața imobiliară, review 2023

La începutul anului, ne place să privim înapoi la realizările anului precedent, să evaluăm ce am făcut bine, să învățăm din experiențele mai puțin reușite și să identificăm modalități de îmbunătățire pentru viitor. Începutul anului 2023 ne-a găsit cu proiectul ajuns la tot ce ține de finisajele interioare, fațadele fiind finalizate în ultimele săptămâni ale […]

Citește mai mult