Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

De ce să investești într-un apartament de 3 camere: 5 motive cheie

Publicat de Echipa Valletta Park 27/09/2023
 Prima întrebare, atunci când achiziționezi o locuință nouă, este legată de dimensiune:  care este spațiul ideal pentru mine acum sau peste cațiva ani? A doua este, bineînțeles, legată de budget și rentabilitate.
Un apartament prea mic poate deveni sufocant, unul prea mare copleșitor. Dar unde se situează unul mediu, un apartament de 3 camere? Poate reușim să lămurim puțin aceste aspecte prin câteva puncte esențiale ce trebuiesc luate în considerare.
1.Mai mulți colegi de apartament, rentabilitate rapidă

Dacă ești la început de drum în viață și ai achiziționat de curând un apartament cu 3 camere partajarea costurilor cu posibili colegi de apartament poate accelera timpul în care investiția ta devine profitabilă și apartamentul achitat.

Poți să acoperi parțial sau integral rata de achiziție a apartamentului din chiria obținută, o afacere inteligentă mereu!

De asemenea, dacă intenționezi să închiriezi întregul apartament,  chiria este mai mare în cazul unei locuințe cu mai multe camere. Motivul este simplu, oferta mai variată și potențiali chiriași suplimentari.

 2.Cumpărat ca investiție? Creșterea valorii la revânzare!

Diferența majoră la preț, atunci când cumperi sau vinzi o casă o va face dormitorul. Această cameră adaugă un plus notabil prețului de vânzare.

Fiecare membru al familiei are nevoie de spațiul personal, așadar camerele cu cel puțin 2 dormitoare vor fi vizate de familiile în creștere.

De asemenea, datorită prețurilor mai ridicate ale apartamentelor cu 3 camere, s-ar putea să întâlnești mai puțină competiție din partea altor investitori. Toate acestea vă oferă mai multe opțiuni de negociere și de obținere a unei proprietăți la un preț mai convenabil.

3.Flexibilitate pentru viitor, adaptabilitate ușoară

Ceea ce este un walk-in dressing, un birou sau o cameră de hobby se poate transforma ușor în camera copilului câțiva ani mai târziu, odată cu creșterea familiei.

Apartamentul perfect este apartamentul ce se poate metamorfoza în funcție de dinamica familiei în timp. Ideal ar fi să nu simți nevoia unei schimbări radicale, cum ar fi un upgrade la un apartament mai spațios la 2/3 ani după prima achiziție.

4.Home Office- Locuință și birou acasă- combinația perfectă

Birou Valletta ParkComod, aproape, acasă, Home-office-ul a devenit foarte popular odată ce am experimentat această variantă în pandemia ce tocmai a trecut.

Bifează multe beneficii dar trebuie separat clar spațiul de lucru de spațiul dedicat timpului off-work, recomandarea medicului, pe lângă mărul acela pe zi.

Este de reținut faptul ca o delimitare clară între birou și spațiu de relaxare induce nu doar o separare fizică dar și una mentală.

Ce delimitare mai clară decât un birou frumos organizat în camera liberă. Pragul dintre servici și acasă fiind chiar pragul ușii de la cameră!

Birou ideal accesibil 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, fără timpi pierduți în trafic!

5.Mai mult spațiu, mai multă fericire

Este demonstrat faptul că tensiunile în familie pot fi reduse într-un spațiu în care fiecare își regăsește echilibrul, astfel un apartament spațios nu poate fi decât benefic în acest sens.

Mai mult spațiu pentru haine, mai mult spațiu pentru a te refugia puțin de restul membrilor, pentru a studia în liniște sau pentru sesiunea de yoga de acasă. Acest mic spațiu personal scade stresul psihologic și crește armonia!

În Valletta Park mai avem disponibile 32 de apartamente cu 3 camere, gata intabulate, la alb sau la cheie.

Sună acum 0799 735 375, programează o vizionare și vino acasă!

 


Alte articole relevante

Publicat în 22/01/2024

3 stații de încărcare pentru mașini electrice disponibile în Valletta Park

E-mobilitatea a luat avânt în ultimii ani. Numărul mașinilor electrice de pe șosele a crescut semnificativ, iar acest lucru duce automat la necesitatea tot mai crescândă a stațiilor de încărcare electrice. Situația actuală a pieței auto electrice Mobilitatea electrică a luat avânt, numărul mașinilor verzi noi s-a dublat în 2023 față de 2022, atât în […]

Citește mai mult
Publicat în 04/01/2024

Valletta Park și piața imobiliară, review 2023

La începutul anului, ne place să privim înapoi la realizările anului precedent, să evaluăm ce am făcut bine, să învățăm din experiențele mai puțin reușite și să identificăm modalități de îmbunătățire pentru viitor. Începutul anului 2023 ne-a găsit cu proiectul ajuns la tot ce ține de finisajele interioare, fațadele fiind finalizate în ultimele săptămâni ale […]

Citește mai mult