Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

7 motive pentru a opta pentru un apartament la cheie în Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 03/12/2022
Apartament la cheie Valletta Park
Un subiect dezbătut încă din faza deciziei de cumpărare a unui apartament nou este stadiul de finisare al acestuia. Optăm pentru versiunea la alb, unde finisajele interioare rămân problema noului proprietar? Sau versiunea de apartament la cheie unde grijile se reduc la alegerea mobilei, constructorul având grija finisării apartmentului?

O altă grijă pare a fi calitatea finisajelor propuse de dezvoltator, se face rabat de la calitate sau folosește produsul corect la prețul corect?

Pentru a face procesul mai ușor vom puncta aici 7 motive pentru care apartamentele la cheie din Valletta Park sunt o opțiune mai mult decât convenabilă pentru persoanele ce doresc o mutare rapidă și lipsită de griji.

       1.Preț final transparent

Prețul unei locuințe vândută la alb reprezintă doar o parte din costul real al acesteia. Mereu va fi urmat de cheltuieli privind finisarea, contractarea firmelor ce se vor de manoperă și montaj și eventual refacerea unor eventuale daune survenite în timpul aplicării finisajelor.

În cazul unui apartament la cheie prețul reprezintă cheltuiala finală, include toate cele de mai sus fără alte fluctuații posibile survenite pe parcurs.

       2.Economisești bani

Cumpărăturile în cantități mari duc la discounturi mai mari, mai ales în cazul dezvoltatorilor cu vechime în piață. Același lucru se aplică și în acest caz materialelor folosite la finisarea apartamentelor. Deși nu se face rabat de la calitate, materialele vor fi achiziționate la un preț mult mai bun de către o firmă specializată în construcții și finisaje. O persoana fizică, în schimb, mereu va avea acces doar la prețul de la raft. Așadar, costul materialelor pe metru pătrat al apartamentului la cheie va fi unul mai redus, lucru ce se reflectă și în prețul final.

       3.By Zacaria înseamnă calitate

Calitatea elementelor de finisaj este garantată de utilizarea elementelor create de producători cunoscuți și recomandați. Astfel vorbim de PINUM când ne referim la uși de calitate și parchet rezistent la apă și zgârieturi. Pentru instalațiile sanitare, gresie și faianță am optat pentru produsele Kludi și Ceramika Paradyz, mărci de asemenea recunoscute pentru calitatea materialelor.

De asemenea, în funcție de mărimea apartamentului, am optat pentru centrala Ariston Clas One pentru apartamente de dimensiuni medii. Pentru cele mai spațioase, Ariston Clas B One cu 2 rezervoare ce vor face față multiplelor utilizări cu un consum minim de energie.

       4.Garanția lucrărilor extinsă la elemente de finisaj

Cine știe mai bine detaliile tehnice și structura apartartamentului decât constructorul? Pe lângă faptul că scapi de contractarea a numeroase firme pentru diverse finisaje ai și garanția directă a celui care a ridicat clădirea. Neplăcerile tehnice sunt reduse considerabil și nu mai ai probleme generate de o eventuală daună apărută pe parcursul lucrărilor. Toate eventualele probleme sunt rezolvate înainte de semnarea contractului final de predare-primire.

       5.Smart home? Of course!

Valletta Park a fost creat pentru a oferi calitate si comfort, dar și eficiență din punct de vedere energetic. Astfel, pe lângă izolație, încălzirea în pardoseală și centrala eficientă energetic, au fost instalate termostate digitale în FIECARE cameră. Astfel fiecare membru al familiei poate să își regleze, prin smartphone, temperatura ideală în propria cameră!

       6.Clasic sau modern?

Sau poate… o combinație dintre cele două? Designul ales îmbină amândouă variantele, lemnul clasic se îmbină frumos cu liniile moderne de gri și sticlă. Punctul pe “i” este pus de ușile elegante ce disting puțin mai mult opțiunea de la un apartament la altul. Pentru detalii despre acestea puteți descărca broșura noastră cu finisajele celor 7 apartamente la cheie aici.

       7.Economisești timp

Iar timpul înseamnă, din nou, bani de cele mai multe ori în secolul vitezei. Mai ales când apartamentul este achiziționat pentru a produce bani, ca investiție pe termen lung.

Când apartamentul este move-in-ready, banii investiți încep să fie returnați sub forma de chirie la scurt timp după achiziție.

De asemenea, dacă proprietarii stau deja în chirie în timpul căutarilor, un apartament la cheie reprezintă varianta rapidă de a scăpa de 2 eventuale rate, chiria și rata pentru noul apartament până la momentul în care este finisat.

Vă invităm la o vizionare a apartamentelor finisate din Valletta Park pentru a vă convinge singuri de calitatea lucrărilor!

Pentru o programare sunați la 0799 735 375.


Alte articole relevante

Publicat în 27/09/2023

De ce să investești într-un apartament de 3 camere: 5 motive cheie

 Prima întrebare, atunci când achiziționezi o locuință nouă, este legată de dimensiune:  care este spațiul ideal pentru mine acum sau peste cațiva ani? A doua este, bineînțeles, legată de budget și rentabilitate. Un apartament prea mic poate deveni sufocant, unul prea mare copleșitor. Dar unde se situează unul mediu, un apartament de 3 camere? Poate […]

Citește mai mult
Publicat în 16/01/2023

Încălzirea în pardoseală între mituri și beneficii reale

 Unul dintre numeroasele beneficii al apartamentelor din ansamblul Valletta Park este faptul că fiecare din ele beneficiază de încălzire în pardoseală, un detaliu ce deosebește apartamentele cu finisaje moderne de cele clasice.  Iarna se simt cel mai bine avantajele, mai ales când te dai jos din pat într-o dimineață răcoroasă de iarnă și nu trebuie […]

Citește mai mult