Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Apartament cu grădină și bucuria fiecărei primăveri are altă culoare!

Publicat de Echipa Valletta Park 28/04/2023
 În acest weekend Sibiul va prinde parfum și culoare! Festivalurile dedicate florilor de sezon și grădinilor ce așteaptă să fie împodobite ne vor încânta în aceste zile atât în centrul orașului cât și în parcarea Zacaria Retail Center Sibiu.
Florile și ideile experților în domeniu de la aceste festivaluri ne duc cu gândul la micile grădini sau balcoanele spațioase ale apartamentelor din Valletta Park.

Oricât de mare sau mică este grădina ta de la bloc, ea poate fi oaza ta de relaxare. Așadar venim cu idei fresh pentru micile grădini din apartamentele de la parter Valletta Park!

Apartamentele de la parterul blocurilor B și C, au grădini cuprinse între 15,3 și 87,73 mp, pânză albă pentru idei colorate! Haideți să vedem ce e cu must când ai o grădină mică de decorat!

Verde…paravan

Nu, nu este o noua nuanță de verde! Este doar o idee de a te ascunde de vecini în cel mai…fresh mod posibil.

Îmbinăm utilul cu plăcutul, sau gardul cu planta alpinistă. Un gard prea mic sau prea transparent poate deveni o operă de artă ce blochează toate privirile curioase, dacă așezi lângă el planta cățărătoare corectă.

Așadar să începem cu cea mai cunoscută floare-alpinistă, Iedera cea mereu verde. Dezvoltă o tulpină de până la 20 de metri, așadar…gardul va fi garantat acoperit! Aceasta este recomandată în special grădinilor fără soare direct.

Grădina ta e veșnic însorită? Atunci trandafirii cățărători sunt soluția colorată! Puțină apă, mult soare și mai multă culoare!

Nu ajunge, vrem parfum! Lonicera va parfuma chiar și…grădinile din jur! Crește până la 7 metri în înălțime, se înțelege bine cu umbra și împodobește fără probleme un gărduleț de tip plasă transformându-l în operă de artă.

Lemn, piatră, foarfecă….iarbă

Clasicul joc hârtie-piatră-foarfecă îl putem practica și în decorul din grădină dar hârtia..nu are ce căuta decât în forma ei primordială, lemnul.

Combinația dintre cele 3 elemente va contribui din plin la atmosfera zen a grădinii.  Haideți să vizualizăm: setul de grădină din lemn pe care se odihnește o cafea aburindă dimineața dă foarte bine lângă pietricelele albe de marmură de pe marginea gazonului din care răsar flori colorate. Parcă miroase mai bine cafeaua acum, nu-i așa?

Mini grădină, mini pomișori

Cine nu adoră florile superbe de măr sau cireș primăvara?

Nu e loc de livadă? Dar dacă e varianta de mini-măr? Sau mini-cireș? Da, este, și este ideal pentru o grădină cocheta sau, de ce nu, un balcon cochet!

Pomișorii se plantează în ghivece de circa 50 cm în diametru, toaletați o dată pe an pentru menținerea formei, lumina naturală, dragoste sub formă de îngrășământ și gata livada!

Click aici pentru mai multe detalii despre minunății, chiar aici, în zona Sibiu!

Soare sau umbră…culoare să fie!

Fie că grădina este orientată către est/vest/nord/sud, soluții sunt, pământ să fie! Prietene cu umbra avem multe și colorate: flori de nu mă uita, hortensiile, zambile, lăcrămioare, hosta ( clopoței mov), irisul siberian, fuchsia( numele îi trădează culoarea😊), sau micile flori de lobellia.

Dacă aveți parte de soarele arzător aproape toată ziua atunci poate vă plac: parfumata lavandă, panseluțele, crăițele, clasicele mușcate în curcubeul lor de culori, iasomia, rozmarinul, orice plăntuță din sfera suculentelor și nu putem uita de măiastra floarea soarelui!

Gata, listuța cu vise? Atunci programați o vizionare la Valletta Park ( sună acum la 0799 735 375) și apoi fuga la Târgul de Flori!


Alte articole relevante

Publicat în 22/01/2024

3 stații de încărcare pentru mașini electrice disponibile în Valletta Park

E-mobilitatea a luat avânt în ultimii ani. Numărul mașinilor electrice de pe șosele a crescut semnificativ, iar acest lucru duce automat la necesitatea tot mai crescândă a stațiilor de încărcare electrice. Situația actuală a pieței auto electrice Mobilitatea electrică a luat avânt, numărul mașinilor verzi noi s-a dublat în 2023 față de 2022, atât în […]

Citește mai mult
Publicat în 27/09/2023

De ce să investești într-un apartament de 3 camere: 5 motive cheie

 Prima întrebare, atunci când achiziționezi o locuință nouă, este legată de dimensiune:  care este spațiul ideal pentru mine acum sau peste cațiva ani? A doua este, bineînțeles, legată de budget și rentabilitate. Un apartament prea mic poate deveni sufocant, unul prea mare copleșitor. Dar unde se situează unul mediu, un apartament de 3 camere? Poate […]

Citește mai mult