Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Peri? Very Peri? Culoarea anului 2022 de la Pantone

Publicat de Echipa Valletta Park 16/12/2021
Culoarea anului 2022

După perechea de galben și gri de anul acesta, institutul revine pentru 2022 cu o altă premieră: pentru prima dată în 23 de ani de la lansarea programului Culoarea Anului, Pantone a creat o culoare nouă, “curajoasă” și “care încurajează inventivitatea și creativitatea personală”. Este vorba de Peri, Very Peri.

Vremurile sunt în continuă schimbare, iar Very Peri, pe numele său mai tehnic PANTONE 17-3938, este un simbol al tranziției prin care trecem, după o lungă perioadă de izolare. Prezența noastră fizică se contopește în moduri noi cu prezența noastră digitală, iar culoarea Pantone ilustrează această fuziune a vieții moderne, în care trendurile din lumea digitală se manifestă în cea reală și vice versa.

“Crearea unei culori noi, pentru prima dată în istoria programului educațional Culoarea Pantone a Anului, reflectă inovația și transformarea globală care au loc acum”,  spune Laurie Pressman, vicepreședintele Institutului. Very Peri combină liniștea albastrului cu o infuzie de roșu fiind “cea mai fericită și cea mai caldă dintre toate nuanțele de albastru”.

Cum putem folosi acest nou lila în decorul interior? Pantone spune că Very Peri aduce o notă de prospețime și este o culoare potrivită pentru o multitudine de materiale, texturi și finisaje. Putem aduce un strop de culoare fie prin accentuarea unui zid, fie printr-o piesă de mobilier sau o decorațiune. Nu trebuie să vă temeți în a-l folosi, puteți să vă dați frâu liber imaginației, până la urmă Very Peri simbolizează curajul și creativitatea!


Alte articole relevante

Publicat în 07/07/2023

Jurnal de șantier- Valletta Park la un pas de finalizare

Apartamente noi, intabulate pe Calea Șurii Mici La aproximativ 1 an și jumătate de la turnarea fundației, noul nostru proiect rezidențial de pe Calea Șurii Mici, Valletta Park, se apropie de finalizare. Ultimul bloc, din cele trei, este intabulat, așadar nu mai este mult până când și apartamentele din acest bloc vor fi prinde viață. […]

Citește mai mult
Publicat în 09/06/2023

Open House cu bonusuri la Valletta Park

Open House la Valletta Park, și inspirația vine mai ușor! Ești în căutarea unui apartament nou dar nu poți trece de canvasul alb al pereților? Hai să adăugăm culoare! Apartamentul de prezentare și inspirație din Valletta Park își deschide larg ușa! Când? Sâmbătă între orele 10 și 16 te așteptăm la o cafea și o […]

Citește mai mult