Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Peri? Very Peri? Culoarea anului 2022 de la Pantone

Publicat de Echipa Valletta Park 16/12/2021
Culoarea anului 2022

După perechea de galben și gri de anul acesta, institutul revine pentru 2022 cu o altă premieră: pentru prima dată în 23 de ani de la lansarea programului Culoarea Anului, Pantone a creat o culoare nouă, “curajoasă” și “care încurajează inventivitatea și creativitatea personală”. Este vorba de Peri, Very Peri.

Vremurile sunt în continuă schimbare, iar Very Peri, pe numele său mai tehnic PANTONE 17-3938, este un simbol al tranziției prin care trecem, după o lungă perioadă de izolare. Prezența noastră fizică se contopește în moduri noi cu prezența noastră digitală, iar culoarea Pantone ilustrează această fuziune a vieții moderne, în care trendurile din lumea digitală se manifestă în cea reală și vice versa.

“Crearea unei culori noi, pentru prima dată în istoria programului educațional Culoarea Pantone a Anului, reflectă inovația și transformarea globală care au loc acum”,  spune Laurie Pressman, vicepreședintele Institutului. Very Peri combină liniștea albastrului cu o infuzie de roșu fiind “cea mai fericită și cea mai caldă dintre toate nuanțele de albastru”.

Cum putem folosi acest nou lila în decorul interior? Pantone spune că Very Peri aduce o notă de prospețime și este o culoare potrivită pentru o multitudine de materiale, texturi și finisaje. Putem aduce un strop de culoare fie prin accentuarea unui zid, fie printr-o piesă de mobilier sau o decorațiune. Nu trebuie să vă temeți în a-l folosi, puteți să vă dați frâu liber imaginației, până la urmă Very Peri simbolizează curajul și creativitatea!


Alte articole relevante

Publicat în 18/06/2024

Investiția înțeleaptă: de ce să alegi un Penthouse

Hibridul perfect între casă și apartament – penthouse-ul este definiția luxului în imobiliare. Aflat la ultimul etaj retras al unui bloc, penthouse-ul este de obicei cel mai luminos și spațios apartament disponibil din clădire, vedeta blocului ce se bucură de terase mereu însorite și neobstrucționate de clădirile din apropiere. De ce un penthouse? Intimitate…la bloc? […]

Citește mai mult
Publicat în 22/01/2024

3 stații de încărcare pentru mașini electrice disponibile în Valletta Park

E-mobilitatea a luat avânt în ultimii ani. Numărul mașinilor electrice de pe șosele a crescut semnificativ, iar acest lucru duce automat la necesitatea tot mai crescândă a stațiilor de încărcare electrice. Situația actuală a pieței auto electrice Mobilitatea electrică a luat avânt, numărul mașinilor verzi noi s-a dublat în 2023 față de 2022, atât în […]

Citește mai mult