Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Peri? Very Peri? Culoarea anului 2022 de la Pantone

Publicat de Echipa Valletta Park 16/12/2021
Culoarea anului 2022

După perechea de galben și gri de anul acesta, institutul revine pentru 2022 cu o altă premieră: pentru prima dată în 23 de ani de la lansarea programului Culoarea Anului, Pantone a creat o culoare nouă, “curajoasă” și “care încurajează inventivitatea și creativitatea personală”. Este vorba de Peri, Very Peri.

Vremurile sunt în continuă schimbare, iar Very Peri, pe numele său mai tehnic PANTONE 17-3938, este un simbol al tranziției prin care trecem, după o lungă perioadă de izolare. Prezența noastră fizică se contopește în moduri noi cu prezența noastră digitală, iar culoarea Pantone ilustrează această fuziune a vieții moderne, în care trendurile din lumea digitală se manifestă în cea reală și vice versa.

“Crearea unei culori noi, pentru prima dată în istoria programului educațional Culoarea Pantone a Anului, reflectă inovația și transformarea globală care au loc acum”,  spune Laurie Pressman, vicepreședintele Institutului. Very Peri combină liniștea albastrului cu o infuzie de roșu fiind “cea mai fericită și cea mai caldă dintre toate nuanțele de albastru”.

Cum putem folosi acest nou lila în decorul interior? Pantone spune că Very Peri aduce o notă de prospețime și este o culoare potrivită pentru o multitudine de materiale, texturi și finisaje. Putem aduce un strop de culoare fie prin accentuarea unui zid, fie printr-o piesă de mobilier sau o decorațiune. Nu trebuie să vă temeți în a-l folosi, puteți să vă dați frâu liber imaginației, până la urmă Very Peri simbolizează curajul și creativitatea!


Alte articole relevante

Publicat în 09/06/2022

Stații de încărcare pentru mașini electrice în Valletta Park

În 5 iunie s-a sărbătorit  Ziua Mondială a Mediului, iar noi am decis să sărbătorim acest moment semnând contractul pentru viitoarele stații de încărcare pentru mașini electrice amplasate în interiorul ansamblului Valletta Park. Un beneficiu extrem de util viitorilor locatari și absolut necesar în contextul evoluției pieței auto. Anul 2022 a cunoscut o creștere de […]

Citește mai mult
Publicat în 26/05/2022

Lumină naturală? Da, vă rog!

Ferestre mari, vise mari…se conturează la Valletta Park Finalul de lună mai ne-a prins tot pe șantier. În special fiindcă lucrările la structură se apropie de final și se lucrează intensiv la instalații. Acum că avem și compartimentările realizate la unele etaje, e plăcut să observăm ferestrele mari ale fiecărei camere, așa că hai să […]

Citește mai mult