Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

4 lucruri pe care trebuie să le bifezi atunci când vrei să cumperi o casă

Publicat de Echipa Valletta Park 01/02/2021

Atunci când te hotărăști că e momentul să cumperi o casă, știi că e un angajament pe termen lung și că poate este una din cele mai importante decizii financiare din viața ta. Problema este că de multe ori începi să cauți și nimic nu pare să se ridice la înălțimea așteptărilor, iar tot procesul devine frustrant. Unii simt încă de când au ajuns în fața casei că au găsit ceea ce căutau. Pentru alții nu e atât de ușor și atunci e bine să ai pregătită o listă de priorități, care să te ajute să faci pasul cel mare.

1. Când cauți casa ideală, locația trebuie să fie cel mai important factor. Unul dintre motivele pentru care locația este vitală este faptul că face ca valoarea casei să crească în timp. De asemenea, locația înseamnă o zonă ușor accesibilă a orașului, poate apropiată de locul de muncă, cu zone de shopping și infrastructură de transport, poate acces la școli bune și multe alte lucruri importante pentru tine. Sau poate cauți exact opusul, și anume o zonă mai retrasă, departe de traficul orașului. Locația potrivită pentru nevoile tale te va face fericit pe termen lung, așa că nu e prea indicat să faci rabat asupra acestui aspect.

2. Întocmește o listă cu „must-have-uri” care nu pot fi negociate, cum ar fi o bucătărie mare pentru că petreci mult timp aici, sau grădină pentru că îți place să stai în aer liber, etc. și apoi încearcă să potrivești dorințele cu bugetul tău și ceea ce este disponibil pe piață. Cel mai bine ar fi să pornești de la “casa visurilor tale” și să mergi înapoi. Vei vedea că piscina pe care o invidiezi pe Pinterest s-ar putea să te coste mult prea mult și până la urmă este doar un moft.

3. Incepe căutarea online și restrânge lista la casele de care sunteți cu adevărat interesați, economisind astfel foarte mult timp. Poți apela și la serviciile unui agent căruia să îi prezinți exact ceea ce te interesează, pentru a ușura acest proces de multe ori stresant pentru persoanele foarte ocupate.

4. Casă veche sau nouă? Există argumente pro și contra, în funcție de ceea ce căutați și de stilul dvs. de viață. Trebuie să luați în considerare că s-ar putea să mai aveți de investit ceva bani pentru renovarea unei case mai vechi, mai ales dacă ne gândim la sistemele de încălzire, instalații sanitare șamd. Pe de alte parte, o casă veche poate are avantajul unei locații mai atractive.

Ideea este că aproape nicio casă nu este perfectă și aproape întotdeauna va trebui să faci un compromis. Dar, dacă ai o imagine clară a ceea ce este important pentru tine, găsirea căminului potrivit poate fi un proces destul de ușor.


Alte articole relevante

Publicat în 27/09/2023

De ce să investești într-un apartament de 3 camere: 5 motive cheie

 Prima întrebare, atunci când achiziționezi o locuință nouă, este legată de dimensiune:  care este spațiul ideal pentru mine acum sau peste cațiva ani? A doua este, bineînțeles, legată de budget și rentabilitate. Un apartament prea mic poate deveni sufocant, unul prea mare copleșitor. Dar unde se situează unul mediu, un apartament de 3 camere? Poate […]

Citește mai mult
Publicat în 28/04/2023

Apartament cu grădină și bucuria fiecărei primăveri are altă culoare!

 În acest weekend Sibiul va prinde parfum și culoare! Festivalurile dedicate florilor de sezon și grădinilor ce așteaptă să fie împodobite ne vor încânta în aceste zile atât în centrul orașului cât și în parcarea Zacaria Retail Center Sibiu. Florile și ideile experților în domeniu de la aceste festivaluri ne duc cu gândul la micile […]

Citește mai mult