Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Zacaria acceptă plata cu criptomonede pentru noile apartamente din Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 20/01/2022
Inspiratie in bucatarie Valletta Park
Zacaria acceptă plata cu criptomonede pentru divizia sa de proiecte rezidențiale, Valletta, ca urmare a parteneriatului încheiat cu Elrond și Utrust, compania procesatoare de plăți achiziționată de Elrond.

Primul proiect pentru care deja funcționează noua metodă de plată cu monede virtuale este Valletta Park. Noul ansamblu rezidențial din Sibiu situat pe Calea Șurii Mici. Construcția a început la finalul anului 2021. Primele apartamente noi vor fi gata de livrare către clienți în luna noiembrie a acestui an. Cu ajutorul Utrust, cumpărătorii vor putea plăti locuințele în Elrond, Bitcoin, Ethereum sau USDT.

Tehnologia blockchain și întreg domeniul crypto, în general, nu pot fi ignorate și este timpul ca proiectele noastre rezidențiale să fie deschise și unei noi generații de cumpărători. Adopția este inevitabilă și ne bucurăm să fim printre primii dezvoltatori din România care acceptă plata cu EGLD sau BTC. Cu atât mai mult cu cât impărțim același cod poștal cu cei de la Elrond. Cu siguranță, procesatorii precum Utrust vor deschide calea cât mai multor comercianți către înrolarea în sistem. Plata cu criptomonede s-ar putea să devină, în câțiva ani, un lucru la fel de banal precum verificarea e-mailului pe telefonul mobil.”, spune Marius Moga, Sales & Marketing Director la Zacaria.

Procesul de plată este unul extrem de simplu, deținătorii de monede virtuale s-ar putea să îl considere mai simplu și mai rapid decât un transfer bancar.

Cumpărătorii vor primi o factură și un link de plată, urmând a scana QR code-ul generat, pentru a plăti cu fondurile din wallet-ul personal.

Fie că își caută casa visurilor lor, sau doresc să își diversifice portofoliile digitale cu case și proprietăți. Deținătorii de criptomonede vor fi un vector important pentru învigorarea piețelor de imobiliare, cât și a celorlalte verticale de business ce le vor veni în întâmpinare prin integrarea plăților Web3.”, spune Daniel Șerb, Head of Business Development la Elrond.

Pe lângă Valletta Park, Zacaria urmează să lanseze un proiect rezidențial de lux și în Craiova. Acest nou complex rezidențial va cuprinde 190 de apartamente chiar în inima orașului. Astfel, și pentru acest proiect, cumpărătorii vor avea posibilitatea să folosească criptomonedele ca mijloc de plată.

Pentru mai multe detalii sau o vizită pe șantier ne găsiți la 0799 735 375.


Alte articole relevante

Publicat în 16/01/2023

Încălzirea în pardoseală între mituri și beneficii reale

 Unul dintre numeroasele beneficii al apartamentelor din ansamblul Valletta Park este faptul că fiecare din ele beneficiază de încălzire în pardoseală, un detaliu ce deosebește apartamentele cu finisaje moderne de cele clasice.  Iarna se simt cel mai bine avantajele, mai ales când te dai jos din pat într-o dimineață răcoroasă de iarnă și nu trebuie […]

Citește mai mult
Publicat în 03/12/2022

7 motive pentru a opta pentru un apartament la cheie în Valletta Park

Un subiect dezbătut încă din faza deciziei de cumpărare a unui apartament nou este stadiul de finisare al acestuia. Optăm pentru versiunea la alb, unde finisajele interioare rămân problema noului proprietar? Sau versiunea de apartament la cheie unde grijile se reduc la alegerea mobilei, constructorul având grija finisării apartmentului? O altă grijă pare a fi […]

Citește mai mult