Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Zacaria acceptă plata cu criptomonede pentru noile apartamente din Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 20/01/2022
Inspiratie in bucatarie Valletta Park
Zacaria acceptă plata cu criptomonede pentru divizia sa de proiecte rezidențiale, Valletta, ca urmare a parteneriatului încheiat cu Elrond și Utrust, compania procesatoare de plăți achiziționată de Elrond.

Primul proiect pentru care deja funcționează noua metodă de plată cu monede virtuale este Valletta Park. Noul ansamblu rezidențial din Sibiu situat pe Calea Șurii Mici. Construcția a început la finalul anului 2021. Primele apartamente noi vor fi gata de livrare către clienți în luna noiembrie a acestui an. Cu ajutorul Utrust, cumpărătorii vor putea plăti locuințele în Elrond, Bitcoin, Ethereum sau USDT.

Tehnologia blockchain și întreg domeniul crypto, în general, nu pot fi ignorate și este timpul ca proiectele noastre rezidențiale să fie deschise și unei noi generații de cumpărători. Adopția este inevitabilă și ne bucurăm să fim printre primii dezvoltatori din România care acceptă plata cu EGLD sau BTC. Cu atât mai mult cu cât impărțim același cod poștal cu cei de la Elrond. Cu siguranță, procesatorii precum Utrust vor deschide calea cât mai multor comercianți către înrolarea în sistem. Plata cu criptomonede s-ar putea să devină, în câțiva ani, un lucru la fel de banal precum verificarea e-mailului pe telefonul mobil.”, spune Marius Moga, Sales & Marketing Director la Zacaria.

Procesul de plată este unul extrem de simplu, deținătorii de monede virtuale s-ar putea să îl considere mai simplu și mai rapid decât un transfer bancar.

Cumpărătorii vor primi o factură și un link de plată, urmând a scana QR code-ul generat, pentru a plăti cu fondurile din wallet-ul personal.

Fie că își caută casa visurilor lor, sau doresc să își diversifice portofoliile digitale cu case și proprietăți. Deținătorii de criptomonede vor fi un vector important pentru învigorarea piețelor de imobiliare, cât și a celorlalte verticale de business ce le vor veni în întâmpinare prin integrarea plăților Web3.”, spune Daniel Șerb, Head of Business Development la Elrond.

Pe lângă Valletta Park, Zacaria urmează să lanseze un proiect rezidențial de lux și în Craiova. Acest nou complex rezidențial va cuprinde 190 de apartamente chiar în inima orașului. Astfel, și pentru acest proiect, cumpărătorii vor avea posibilitatea să folosească criptomonedele ca mijloc de plată.

Pentru mai multe detalii sau o vizită pe șantier ne găsiți la 0799 735 375.


Alte articole relevante

Publicat în 23/09/2022

Ce modificări fiscale aduce anul 2023 în piața imobiliară

Schimbarea plafonului maxim pentru acordarea TVA-ului de 5% și cum afectează această schimbare vânzarea / cumpărarea de apartamente în Sibiu. Anul 2022 a început cu o veste bună pentru cei ce doreau să achiziționeze apartamente noi și pentru dezvoltatorii imobiliari. Plafonul de acordare a TVA-ului de 5%  la achiziționarea primei locuințe a crescut de la […]

Citește mai mult
Publicat în 11/08/2022

NOU! Apartamente noi cu rate la dezvoltator la Valletta Park

Mereu am fost receptivi la feedback-ul și sugestiile clienților noștri. Mulți dintre voi, cei care ne-ați scris în ultimele luni, ați fost interesați de o variantă de rate la dezvoltator pentru achiziția unui apartament nou în complexul Valletta Park. Așa că de astăzi venim în ajutorul vostru cu această nouă formă de plată, cu un […]

Citește mai mult