Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Stații de încărcare pentru mașini electrice în Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 09/06/2022
Statii incarcare auto Sibiu
În 5 iunie s-a sărbătorit  Ziua Mondială a Mediului, iar noi am decis să sărbătorim acest moment semnând contractul pentru viitoarele stații de încărcare pentru mașini electrice amplasate în interiorul ansamblului Valletta Park. Un beneficiu extrem de util viitorilor locatari și absolut necesar în contextul evoluției pieței auto.

Anul 2022 a cunoscut o creștere de aproximativ 400% a cererilor pentru mașini electrice în România față de aceeași perioadă a anului trecut și de aproximativ 54% în Europa. Interesul pentru acest sector a crescut odată cu scumpirea combustibililor fosili la pompă, a ajutorului special acordat de stat pentru aceste mașini dar și a conștientizării oamenilor de schimbările climatice și a calității aerului, lucruri ce au devenit îngrijorătoare în ultimii ani.

Update ianuarie 2023

Conform datelor mai recente, transmise de primăria Sibiu, din totalul de 500 mașini electrice aproximativ 300 au fost înmatriculate doar în anul 2022! La acestea se adaugă si aproximativ 580 autoturisme hibrid. Stațiile de încărcare noi sunt, însă, insuficiente pentru a face față aceastei creșteri.

Previziuni electrice pentru anul 2023

Creșterea numărului de mașini electrice va continua cu siguranță și în acest an odată cu demararea programului Rabla Comercial. Acest program are în vedere susținerea schimbării flotelor vechi, ale firmelor destinate transportului de persoane și marfă, cu flote de mașini electrice.

De asemenea Rabla Plus va continua și în 2023 pentru persoanele fizice dornice de o schimbare prietenoasă cu mediul.

Statii incrcare auto la Valletta Park Sibiu

Pentru această creștere, în Sibiu, au fost amplasate deocamdată 12 noi stații de încărcare, pe lângă cele existente deja.

Stații de încărcare pentru mașini electrice acasă

Pentru a ne alinia tendințelor pieței și pentru a ușura e-mobilitatea locatarilor, am decis să instalăm 3 stații de încărcare de 22KW pentru mașini electrice. În acest fel vrem să ne menținem promisiunea de a avea proprietari fericiți și liniștiți, dar și cu bateria mereu încărcată!

Astfel, Valletta Park devine unul dintre puținele proiecte din Sibiu care oferă un astfel de beneficiu clienților.

Și pentru că prețul energiei electrice a crescut exponențial în această perioadă, mai venim cu o veste excelentă! Locatarii vor primi un card personalizat pe apartament pentru a beneficia de un preț preferențial la fiecare încărcare efectuată în Valletta Park.

Mai multe detalii despre proiectul nostru găsiți aici.

Pentru stabilirea unei vizionări, vă stăm la dispoziție la numarul de telefon 0799 735 375.


Alte articole relevante

Publicat în 22/01/2024

3 stații de încărcare pentru mașini electrice disponibile în Valletta Park

E-mobilitatea a luat avânt în ultimii ani. Numărul mașinilor electrice de pe șosele a crescut semnificativ, iar acest lucru duce automat la necesitatea tot mai crescândă a stațiilor de încărcare electrice. Situația actuală a pieței auto electrice Mobilitatea electrică a luat avânt, numărul mașinilor verzi noi s-a dublat în 2023 față de 2022, atât în […]

Citește mai mult
Publicat în 27/09/2023

De ce să investești într-un apartament de 3 camere: 5 motive cheie

 Prima întrebare, atunci când achiziționezi o locuință nouă, este legată de dimensiune:  care este spațiul ideal pentru mine acum sau peste cațiva ani? A doua este, bineînțeles, legată de budget și rentabilitate. Un apartament prea mic poate deveni sufocant, unul prea mare copleșitor. Dar unde se situează unul mediu, un apartament de 3 camere? Poate […]

Citește mai mult