Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Stații de încărcare pentru mașini electrice în Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 09/06/2022
Statii incarcare auto Sibiu
În 5 iunie s-a sărbătorit  Ziua Mondială a Mediului, iar noi am decis să sărbătorim acest moment semnând contractul pentru viitoarele stații de încărcare pentru mașini electrice amplasate în interiorul ansamblului Valletta Park. Un beneficiu extrem de util viitorilor locatari și absolut necesar în contextul evoluției pieței auto.

Anul 2022 a cunoscut o creștere de aproximativ 400% a cererilor pentru mașini electrice în România față de aceeași perioadă a anului trecut și de aproximativ 54% în Europa. Interesul pentru acest sector a crescut odată cu scumpirea combustibililor fosili la pompă, a ajutorului special acordat de stat pentru aceste mașini dar și a conștientizării oamenilor de schimbările climatice și a calității aerului, lucruri ce au devenit îngrijorătoare în ultimii ani.

Update ianuarie 2023

Conform datelor mai recente, transmise de primăria Sibiu, din totalul de 500 mașini electrice aproximativ 300 au fost înmatriculate doar în anul 2022! La acestea se adaugă si aproximativ 580 autoturisme hibrid. Stațiile de încărcare noi sunt, însă, insuficiente pentru a face față aceastei creșteri.

Previziuni electrice pentru anul 2023

Creșterea numărului de mașini electrice va continua cu siguranță și în acest an odată cu demararea programului Rabla Comercial. Acest program are în vedere susținerea schimbării flotelor vechi, ale firmelor destinate transportului de persoane și marfă, cu flote de mașini electrice.

De asemenea Rabla Plus va continua și în 2023 pentru persoanele fizice dornice de o schimbare prietenoasă cu mediul.

Statii incrcare auto la Valletta Park Sibiu

Pentru această creștere, în Sibiu, au fost amplasate deocamdată 12 noi stații de încărcare, pe lângă cele existente deja.

Stații de încărcare pentru mașini electrice acasă

Pentru a ne alinia tendințelor pieței și pentru a ușura e-mobilitatea locatarilor, am decis să instalăm 3 stații de încărcare de 22KW pentru mașini electrice. În acest fel vrem să ne menținem promisiunea de a avea proprietari fericiți și liniștiți, dar și cu bateria mereu încărcată!

Astfel, Valletta Park devine unul dintre puținele proiecte din Sibiu care oferă un astfel de beneficiu clienților.

Și pentru că prețul energiei electrice a crescut exponențial în această perioadă, mai venim cu o veste excelentă! Locatarii vor primi un card personalizat pe apartament pentru a beneficia de un preț preferențial la fiecare încărcare efectuată în Valletta Park.

Mai multe detalii despre proiectul nostru găsiți aici.

Pentru stabilirea unei vizionări, vă stăm la dispoziție la numarul de telefon 0799 735 375.


Alte articole relevante

Publicat în 16/01/2023

Încălzirea în pardoseală între mituri și beneficii reale

 Unul dintre numeroasele beneficii al apartamentelor din ansamblul Valletta Park este faptul că fiecare din ele beneficiază de încălzire în pardoseală, un detaliu ce deosebește apartamentele cu finisaje moderne de cele clasice.  Iarna se simt cel mai bine avantajele, mai ales când te dai jos din pat într-o dimineață răcoroasă de iarnă și nu trebuie […]

Citește mai mult
Publicat în 03/12/2022

7 motive pentru a opta pentru un apartament la cheie în Valletta Park

Un subiect dezbătut încă din faza deciziei de cumpărare a unui apartament nou este stadiul de finisare al acestuia. Optăm pentru versiunea la alb, unde finisajele interioare rămân problema noului proprietar? Sau versiunea de apartament la cheie unde grijile se reduc la alegerea mobilei, constructorul având grija finisării apartmentului? O altă grijă pare a fi […]

Citește mai mult