Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Stații de încărcare pentru mașini electrice în Valletta Park

Publicat de Echipa Valletta Park 09/06/2022
https://vallettapark.ro/lista-blocuri-apartamente-sibiu/
În 5 iunie s-a sărbătorit  Ziua Mondială a Mediului, iar noi am decis să sărbătorim acest moment semnând contractul pentru viitoarele stații de încărcare pentru mașini electrice amplasate în interiorul ansamblului Valletta Park. Un beneficiu extrem de util viitorilor locatari și absolut necesar în contextul evoluției pieței auto.

Anul 2022 a cunoscut o creștere de aproximativ 400% a cererilor pentru mașini electrice în România față de aceeași perioadă a anului trecut și de aproximativ 54% în Europa. Interesul pentru acest sector a crescut odată cu scumpirea combustibililor fosili la pompă, a ajutorului special acordat de stat pentru aceste mașini dar și a conștientizării oamenilor de schimbările climatice și a calității aerului, lucruri ce au devenit îngrijorătoare în ultimii ani.

Statii incrcare auto la Valletta Park Sibiu

Pentru a ne alinia tendințelor pieței și pentru a ușura e-mobilitatea locatarilor, am decis să instalăm 3 stații de încărcare de 22KW pentru mașini electrice. În acest fel vrem să ne menținem promisiunea de a avea proprietari fericiți și liniștiți, dar și cu bateria mereu încărcată!

Astfel, Valletta Park devine unul dintre puținele proiecte din Sibiu care oferă un astfel de beneficiu clienților în această fază. Totodată, suntem conștienți de importanța funcționării acestora încă din momentul mutării primilor locatari. Așadar, stațiile de încărcare vor fi funcționale de la predarea primului apartament, adică în luna noiembrie a acestui an.

Și pentru că prețul energiei electrice a crescut exponențial în această perioadă, mai venim cu o veste excelentă! Locatarii vor primi un card personalizat pe apartament pentru a beneficia de un preț preferențial la fiecare încărcare efectuată în Valletta Park.

Mai multe detalii despre proiectul nostru găsiți aici.

Pentru stabilirea unei vizionări, vă stăm la dispoziție la numarul de telefon 0799 735 375.


Alte articole relevante

Publicat în 26/05/2022

Lumină naturală? Da, vă rog!

Ferestre mari, vise mari…se conturează la Valletta Park Finalul de lună mai ne-a prins tot pe șantier. În special fiindcă lucrările la structură se apropie de final și se lucrează intensiv la instalații. Acum că avem și compartimentările realizate la unele etaje, e plăcut să observăm ferestrele mari ale fiecărei camere, așa că hai să […]

Citește mai mult
Publicat în 16/12/2021

Peri? Very Peri? Culoarea anului 2022 de la Pantone

După perechea de galben și gri de anul acesta, institutul revine pentru 2022 cu o altă premieră: pentru prima dată în 23 de ani de la lansarea programului Culoarea Anului, Pantone a creat o culoare nouă, “curajoasă” și “care încurajează inventivitatea și creativitatea personală”. Este vorba de Peri, Very Peri. Vremurile sunt în continuă schimbare, […]

Citește mai mult