Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Jurnal de șantier- Valletta Park la un pas de finalizare

Publicat de Echipa Valletta Park 07/07/2023
Apartamente noi, intabulate pe Calea Șurii Mici

La aproximativ 1 an și jumătate de la turnarea fundației, noul nostru proiect rezidențial de pe Calea Șurii Mici, Valletta Park, se apropie de finalizare. Ultimul bloc, din cele trei, este intabulat, așadar nu mai este mult până când și apartamentele din acest bloc vor fi prinde viață.

Am pornit încă de la început cu sloganul Mai mult spațiu, mai multă fericire, în speranța că vom crea un spațiu în care noii locatari vor simți că aparțin încă de la prima vizionare. Locuințe noi, inteligent compartimentate, spațioase, primitoare, așa cum acasă trebuie să fie!

Noi, echipa Zacaria, credem că am reușit!

Click aici pentru a viziona video cu proiectul finalizat!

Mai mult spațiu, mai multe beneficii

Fiecare spațiu este gândit cu atenție pentru a oferi maximul de confort și funcționalitate. Mai mult, sistemul de încălzire în pardoseală reprezintă un plus de confort îmbinat cu eficiența energetică, creând un mediu plăcut în fiecare colț al locuinței. Acest beneficiu, oferit ca opțiune de lux în majoritatea proiectelor rezidențiale, în Valletta Park este un confort necesar în toate apartamentele.

Locul de joacă reprezintă o necesitate mai ales pentru părinții cu copilași mici și energici. Cei mici se pot bucura de momente pline de distracție și aventură în locul de joacă amenajat în complex, fără a se îndepărta prea mult de acasă. Căsuța cu tobogan este ridicată, leagăne pentru toate vârstele montate. După ce ultimele detalii vor fi puse la punct acesta va fi reperul tuturor juniorilor din complex.

Trecem de la jocurile copiilor la jucăriile părinților. Cele trei stații de încărcare pentru mașinile electrice sunt montate urmând să devină funcționale în cel mai scurt timp. Astfel, facilităm tranziția către o mobilitate mai sustenabilă. Cu mențiunea să aveți mereu aproape cardul Valletta Park cu prețuri speciale la fiecare încărcare!

Tot pentru confortul tău, locul de parcare privat este gratuit! Când vii acasă, obosit de la servici, problema locului de parcare este eliminată odată cu semnarea contractului pentru apartament.

67 apartamente vândute până acum, 54 to be sold!

Noii locatari, deja mutați, dau viață noului complex rezidențial de pe Calea Surii Mici. Ne bucurăm să vedem cum blocurile freamătă de familii și speranțe iar noi le dorim cât mai multă fericire, acum că acasă este Valletta Park!

V-am captivat cu beneficiile? Haideți să trecem și la cifre!

Au mai rămas doar 3 apartamente cu 2 camere, și 2 penthouse-uri disponibile printre cele 54 de apartamente pregătite oricând de vizionare.

Dintre acestea 48 de apartamente la alb și 6 apartamente la cheie.

Vrei și tu să îți mărești spațiul sau pur și simplu cauți o investiție bună și garantată pe termen lung? Vino să te convingi singur de calitatea proiectului. Găsește inspirația în apartamentul nostru de prezentare și alege varianta cea mai bună pentru tine!

Toate acestea încep cu programarea la o vizionare a complexului și noilor apartamente de pe Calea Șurii Mici.

Sună la 0799 735 375 pentru o programare.


Alte articole relevante

Publicat în 09/06/2023

Open House cu bonusuri la Valletta Park

Open House la Valletta Park, și inspirația vine mai ușor! Ești în căutarea unui apartament nou dar nu poți trece de canvasul alb al pereților? Hai să adăugăm culoare! Apartamentul de prezentare și inspirație din Valletta Park își deschide larg ușa! Când? Sâmbătă între orele 10 și 16 te așteptăm la o cafea și o […]

Citește mai mult
Publicat în 28/04/2023

Apartament cu grădină și bucuria fiecărei primăveri are altă culoare!

 În acest weekend Sibiul va prinde parfum și culoare! Festivalurile dedicate florilor de sezon și grădinilor ce așteaptă să fie împodobite ne vor încânta în aceste zile atât în centrul orașului cât și în parcarea Zacaria Retail Center Sibiu. Florile și ideile experților în domeniu de la aceste festivaluri ne duc cu gândul la micile […]

Citește mai mult