Apartamente Contactează-ne

Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Va rugam introduceti numele dvs.

Va rugam introduceti emailul dvs.

Va rugam introduceti numarul dvs. de telefon.

Va rugam introduceti mesajul dvs.

adresa

Calea Șurii Mici, Sibiu


Mesaj trimis cu success.

Cineva iti va raspunde in maximum 24 de ore

Trimite un mesaj nou Vezi toate locuințele disponibile

Jurnal de șantier- Valletta Park la un pas de finalizare

Publicat de Echipa Valletta Park 07/07/2023
Apartamente noi, intabulate pe Calea Șurii Mici

La aproximativ 1 an și jumătate de la turnarea fundației, noul nostru proiect rezidențial de pe Calea Șurii Mici, Valletta Park, se apropie de finalizare. Ultimul bloc, din cele trei, este intabulat, așadar nu mai este mult până când și apartamentele din acest bloc vor fi prinde viață.

Am pornit încă de la început cu sloganul Mai mult spațiu, mai multă fericire, în speranța că vom crea un spațiu în care noii locatari vor simți că aparțin încă de la prima vizionare. Locuințe noi, inteligent compartimentate, spațioase, primitoare, așa cum acasă trebuie să fie!

Noi, echipa Zacaria, credem că am reușit!

Click aici pentru a viziona video cu proiectul finalizat!

Mai mult spațiu, mai multe beneficii

Fiecare spațiu este gândit cu atenție pentru a oferi maximul de confort și funcționalitate. Mai mult, sistemul de încălzire în pardoseală reprezintă un plus de confort îmbinat cu eficiența energetică, creând un mediu plăcut în fiecare colț al locuinței. Acest beneficiu, oferit ca opțiune de lux în majoritatea proiectelor rezidențiale, în Valletta Park este un confort necesar în toate apartamentele.

Locul de joacă reprezintă o necesitate mai ales pentru părinții cu copilași mici și energici. Cei mici se pot bucura de momente pline de distracție și aventură în locul de joacă amenajat în complex, fără a se îndepărta prea mult de acasă. Căsuța cu tobogan este ridicată, leagăne pentru toate vârstele montate. După ce ultimele detalii vor fi puse la punct acesta va fi reperul tuturor juniorilor din complex.

Trecem de la jocurile copiilor la jucăriile părinților. Cele trei stații de încărcare pentru mașinile electrice sunt montate urmând să devină funcționale în cel mai scurt timp. Astfel, facilităm tranziția către o mobilitate mai sustenabilă. Cu mențiunea să aveți mereu aproape cardul Valletta Park cu prețuri speciale la fiecare încărcare!

Tot pentru confortul tău, locul de parcare privat este gratuit! Când vii acasă, obosit de la servici, problema locului de parcare este eliminată odată cu semnarea contractului pentru apartament.

67 apartamente vândute până acum, 54 to be sold!

Noii locatari, deja mutați, dau viață noului complex rezidențial de pe Calea Surii Mici. Ne bucurăm să vedem cum blocurile freamătă de familii și speranțe iar noi le dorim cât mai multă fericire, acum că acasă este Valletta Park!

V-am captivat cu beneficiile? Haideți să trecem și la cifre!

Au mai rămas doar 3 apartamente cu 2 camere, și 2 penthouse-uri disponibile printre cele 54 de apartamente pregătite oricând de vizionare.

Dintre acestea 48 de apartamente la alb și 6 apartamente la cheie.

Vrei și tu să îți mărești spațiul sau pur și simplu cauți o investiție bună și garantată pe termen lung? Vino să te convingi singur de calitatea proiectului. Găsește inspirația în apartamentul nostru de prezentare și alege varianta cea mai bună pentru tine!

Toate acestea încep cu programarea la o vizionare a complexului și noilor apartamente de pe Calea Șurii Mici.

Sună la 0799 735 375 pentru o programare.


Alte articole relevante

Publicat în 22/01/2024

3 stații de încărcare pentru mașini electrice disponibile în Valletta Park

E-mobilitatea a luat avânt în ultimii ani. Numărul mașinilor electrice de pe șosele a crescut semnificativ, iar acest lucru duce automat la necesitatea tot mai crescândă a stațiilor de încărcare electrice. Situația actuală a pieței auto electrice Mobilitatea electrică a luat avânt, numărul mașinilor verzi noi s-a dublat în 2023 față de 2022, atât în […]

Citește mai mult
Publicat în 27/09/2023

De ce să investești într-un apartament de 3 camere: 5 motive cheie

 Prima întrebare, atunci când achiziționezi o locuință nouă, este legată de dimensiune:  care este spațiul ideal pentru mine acum sau peste cațiva ani? A doua este, bineînțeles, legată de budget și rentabilitate. Un apartament prea mic poate deveni sufocant, unul prea mare copleșitor. Dar unde se situează unul mediu, un apartament de 3 camere? Poate […]

Citește mai mult